opc_loader

Wensenlijst

 

Gratis bezorgd in heel Vlaanderen - alle prijzen zijn inclusief levering aan huis/stal.

 

Horsefood Bix-Peq Korrel 4kg, 10kg, 25kg

Artikelnr: 7730

Horsefood Bix Peq Korrel

BIX-PEQ Korrel is een volledige gefermenteerde gistcultuur en zorgt voor een zeer effectieve bron voor de diereigen bacteriën. De bij de fermentatie vrijkomende metabolieten zorgen voor een zeer goede voederwaarde. Daarnaast draagt het bij aan een betere voerefficiëntie.

Werking BIX-PEQ korrel:
Paardenvoeders worden enzymatisch verteerd in de dunne darm van het paard. Niet verteerde delen gaan door naar de dikke darm en de blinde darm. Hier gaan dier eigen bacteriën aan het werk om de resterende hoeveelheid te verteren. In de dikke darm werkt BIX-PEQ optimaal. Het is een erg rijke voedingsbodem voor de dier eigen bacteriën. Beter gevoede bacteriën breken het voer makkelijker af en zorgen ervoor dat meer nutriënten beschikbaar zijn voor het dier.

  • Voorspoedige groei en ontwikkeling; Bij jonge paarden meetbaar in de schofthoogte en het lichaamsgewicht. Veulens zijn gemakkelijker te spenen en sneller in staat om ruwvoer en veulenbrok te verteren.
  • Verbeterde lactatie en vruchtbaarheid; Bij fokmerries komt de melkgift vlotter op gang en herstelt de merrie sneller na het veulen.
  • Vlotter herstel na sportieve prestaties; Bij dravers, springers en dressuurpaarden ontstaat minder snel verzuring in bloed en spierweefsel.
  • Verminderd de kans op darmproblemen; Ruwvezels worden gemakkelijker verteerd zodat de kans op darmproblemen afneemt.
  • Vitaal paard in conditie; De opname en productie van vitamines in een gezonde darm verloopt beter wat direct te zien is aan een paard optimaal in conditie.
  • Balanceren van het immuunsysteem; Het draagt bij aan een verbeterde weerstand.
  • Invloed op melkzuurgehaltes in bloed en hemoglobineniveau na inspanning; Uitgebreide onderzoeken hebben aangetoond dat, met behulp van BIX-PEQ, het niveau aan melkzuur in het bloed lager is na inspanning. Hierdoor wordt vroegtijdige spierverzuring voorkomen. Ook is het niveau aan hemoglobine (verantwoordelijk voor de zuurstofoverdracht) in het bloed hoger na inspanning.

Uitgebreide onderzoeken hebben aangetoond dat, met behulp van BIX-PEQ, het niveau aan melkzuur in het bloed lager is na inspanning. Hierdoor wordt vroegtijdige spierverzuring voorkomen. Ook is het niveau aan hemoglobine (verantwoordelijk voor de zuurstofoverdracht) in het bloed hoger na inspanning.

Eigenschappen van BIX-PEQ korrel:

  • Bevordert de opname van ruwvoer, ondersteund bij problemen
  • Zorgt voor betere groei en ontwikkeling en herstel na arbeid
  • Draagt bij aan een in conditie vitaal paard

Samenstelling:
Gefermenteerde Gist, Maïs en Maïs bijproducten, Rogge- en Tarwegries,Maïsgluten, Rietmelasse. En BIX-PEQ korrels zijn 100% plantaardig.

Voeradvies:
10 gram korrels per 100 kg lichaamsgewicht per dag

Verkrijgbaar in: 4kg, 10kg, 25kg

38,00

Verpakking

Zet op wensenlijst

Voedingsanalyse:

In onderstaande tabel is de voedingsanalyse weergegeven. De waarde in de tabel zijn per kilogram product.
Aangezien gebruik wordt gemaakt van overwegend natuurlijke grondstoffen, kunnen de hierna genoemde waarden afwijken.

Gewaarborgde gehaltes
ruw eiwit 12.0 %
ruw Vet 3.0 %
ruwe celstof 6.5 %
ruw as 4.0 %

Horsefood Bix-Peq Korrel 4kg, 10kg, 25kg heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Horsefood Bix-Peq Korrel 4kg, 10kg, 25kg


Winkelwagen