opc_loader

Wensenlijst

 

Gratis bezorgd in heel Vlaanderen - alle prijzen zijn inclusief levering aan huis/stal.

 

BEZ0RGENWij bezorgen onze producten gratis in heel Vlaanderen. Voor de provincies Antwerpen - Limburg, Vlaams Brabant en Oost Vlaanderen leveren wij wekelijks - iedere zaterdag, bij grote drukte kan dit ook op zondag zijn. Voor Oost- en West Vlaanderen kan dit op zaterdag of zondag zijn. Wij kunnen ook binnen LEZ's (Lage Emissie Zone) leveren.

 

Mocht u in  België, buiten Vlaanderen wonen en wilt toch graag klant bij ons worden, neem dan gewoon even contact met ons op telefonisch of via de email; samen komen we er wel uit. Op afspraak leveren wij ook in Wallonië en Ostbelgiën.

Voor professionele- en grootverbruikers maken wij apart een afspraak.

 

Omdat alles vers geproduceerd wordt geldt: voor vrijdag besteld is zaterdag/zondag bij u in huis. Dit kunnen wij voor  99% van de bestellingen garanderen. Wij streven er constant naar om deze korte levertijden te kunnen handhaven.

Nog even op een rijtje:

  • Bestellingen worden in de provincies Antwerpen - LimburgVlaams Brabant en Oost Vlaanderen voornamelijk bezorgd op zaterdag; In overleg kan dit eventueel ook op andere momenten gedaan worden.
  • Voor de provincies Wallonië en Ostbelgiën maken we samen afspraken. Dit geldt ook voor professionele- en grootverbruikers.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 en 21.00 uur. U krijgt ruim van te voren bericht dat de bezorger in aantocht is.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product op andere dagen/avonden wordt bezorgd.
  • Wij maken gebruik van onze eigen bezorgdienst en zijn dus niet afhankelijk van derden.


Groeten van het Kempenhorse-team.
Kempenhorse is een gedeponeerd handelsmerk van Walkru VOF.