opc_loader

Wensenlijst

 

Gratis bezorgd in heel Vlaanderen - alle prijzen zijn inclusief levering aan huis/stal.

 

BetaalinformatieKempenhorse maakt gebruik van de beste en veiligste betaalmethoden. Kies uit iDEAL, Paypal, Creditcard (via Paypal), Mister Cash, Sofort Banking, vooraf overmaken per bank of betalen bij aflevering. Voor de meeste transacties rekenen wij geen extra kosten. Kies je gewenste betaalmethode in het bestelscherm.

Bij vooraf overmaken per bank boek je de betaling direct naar onze rekening. De betaalgegevens kunt u vinden op uw orderbevestiging. Vermeld altijd het ordernummer bij de betaling. Zodra de betaling ontvangen is worden de producten naar u verzonden.

Kies je voor betalen bij aflevering zorg er dan voor dan je het bedrag gepast hebt. De bezorger heeft niet altijd wisselgeld op zak.

Bankinformatie:
- Ter name van: Walkru VOF
- IBAN nummer: BE32 9501 8580 0502
- BIC: CTBK BE BX
- Plaats, land: Turnhout, België
 


Betalen met iDEAL (alleen voor Nederlandse klanten)

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer de betreffende bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, je betaald dus alleen de bezorgkosten van je bestelling.

 


Betalen met Paypal of creditcard

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Paypal of creditcard wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar Paypal waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Ook betaling met creditcard via Paypal is mogelijk. Voor een bestelling via Paypal betaling worden extra kosten in rekening gebracht.

 

Betalen met Mister Cash en Sofort banking

Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat u met Mister cash of Sofort wilt betalen. Vervolgens wordt je doorgeleid naar het betalingsscherm waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Voor een bestelling via Mister Cash of Sofort banking worden geen extra kosten in rekening gebracht.