opc_loader

Wensenlijst

 

Gratis bezorgd in heel Vlaanderen - alle prijzen zijn inclusief levering aan huis/stal.

 

 

INFORMATIE:

 

Vraag een voeradvies aan:

Op onze website staan ongeveer 100 producten. Sommige lijken erg op elkaar en zie je door de bomen het bos niet meer. Wat moet je dus geven aan je paard/huisdier? Soms moet er een combinatie gemaakt worden voor het beste resultaat. Ben je niet zeker wat je moet geven? Neem contact op via email, het of via Facebook en we kunnen je van een juist voeradvies voorzien. 

 

Volg ons op Facebook:

Op onze Facebook-pagina vind je nieuwtjes, doen we af en toe een wedstrijdje of een verloting. Ook worden er producten besproken door ons of door onze trouwe klanten. Door kennis te delen willen we nog betere toepassingen voor onze producten krijgen. Dat kan alleen als we samen de resultaten delen van wat we onze paarden/huisdieren te eten geven.
Dus doe mee en volg ons.

 

Voor de grote eters:

Heb je een manege of gewoon héééél véééél paarden dan kunnen we ook per pallet, in 1.000 kg big-bags of in bulk vanaf 2.000 kg direct in je silo leveren. Vrijwel al onze producten zijn in het groot te verkrijgen. Stuur ons een e-mail voor een prijsopgave, we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kempenhorse steunt Horse Spirit Rescue VZW

 

Horse Spirit Rescue is een VZW in Zoutleeuw met de doelstelling om paarden en pony's op te vangen die verwaarloosd werden of nergens meer terecht kunnen. Zij worden dan na verzorging herplaatst onder adoptiecontract en opgevolgd door vrijwilligers van de VZW. Ook inbeslagnames wegens verwaarlozing of mishandeling en uitgebroken paarden worden opgevangen en oplossingen gezocht. Paarden die te oud zijn voor adoptie blijven op de terreinen van de VZW en kunnen zo genieten van hun rustige en welverdiende oude dag.

Kempenhorse ondersteund dit initiatief door belangeloos voer te doneren voor de dieren.  Ook jij kan deze instelling steunen want: ook paarden verdienen een tweede kans.